Ministries

Ik (Henk) werk met mensen die voor een verslavingsvrij leven willen gaan. Wat ik super mooi vindt is mensen te helpen te ontdekken wat het is om een discipel van Jezus te zijn.
Via diverse activiteiten bouw ik bruggen om mensen te helpen als ze aangeven dat te willen.

Dat heb ik onder andere gedaan op de dag- en nachtopvang van het Leger des Heils (Rotterdam-Zuid) waar ik 6 jaar heb gewerkt, als oprichter van de stichting Nieuw Leven en op Curacao van 2009 tot en met 2016.

Je zult eerst een relatie moeten opbouwen om het vertrouwen van de mensen te winnen. Ik houd mijn professionaliteit vast door vragen te stellen, waardoor hun eigen proces in werking wordt gezet, ik kom niet met een oplossing.

Ik ben een veldwerker die van persoonlijk contact houdt en probeer ze in hun eigen omgeving te laten wonen. Afstand bewaren en toch vriendschap opbouwen.

Op dit moment (2019) ben ik bezig met het opzetten van een familiehuis voor mannen met een verslavingsprobleem. We zoeken een locatie in Enschede en er zal een verbinding zijn met stichting Ter Wille en diverse kerken en organisaties. Het ondernemingsplan zal binnenkort worden goedgekeurd door het bestuur en zal dan te zien en te downloaden op deze site. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief

In 2012 ben ik (Henk) een week bij Morningstar geweest. Ik heb een geweldige tijd gehad!
Eén van de Goddelijke vruchten is dat God tot het Missions Team had gesproken om mij een prediker/Reverend van Morningstar/Correll Missionary Ministries te maken. De Missions Director of Morningstar/CMM Ministries, Jorge Parrott, reikte het bijbehorende certificaat uit. Dit zal in de toekomst veel deuren open maken.

Ik ben niet zo van de titels, blijf natuurlijk gewoon Henk, maar vond het wel speciaal.